Organisation

Bakgrund

Nyföretagarcenter Syd, NFCS, är en stiftelse utan vinst- intresse och har funnits sedan 1990.  NFCS finansieras av våra partners, vilka dels är olika företag i det lokala näringslivet, dels olika kommuner - Burlöv, Kävlinge, Lomma och Malmö. Styrelsen består av personer med bred förankring i näringslivet.

 

NFCS arbetar för att öka företagandet och stärka utvecklingsklimatet och företagsandan i södra Sverige. Vi ger nya företag en bra start med goda möjligheter att överleva och bli framgångsrika. 

 

Fokus

Vi fokuserar på att hjälpa våra kunder att utveckla sina visioner och skapa bestående värden av deras idéer. NFCS arbetar med kostnadsfri rådgivning åt både dem som funderar på att starta eget och företagare som vill ställa om en befintlig verksamhet och hjälper till med tankar kring affärsidén och ger råd om hur man går vidare.

 

Vision

Vi strävar efter att ge de bästa förutsättningarna för att lyckas med företagandet och ge samhället bästa möjlighet att stödja denna utveckling. Vi vill vara det bollplank och den lots som många företagare behöver. 

 

Arbetsetikett 

Nyföretagarcenter Syd är självständigt och neutralt i förhållande till etablerade företag, organisationer och myndigheter. Vi erbjuder dig som driver ett företag, eller som funderar på att starta eget företag,  konfidentiell och kostnadsfri rådgivning inom flera områden som rör ditt företagande.