Entreprenörsakademien

Entreprenörsakademien är ett sammanhang där du som företagare tillsammans med andra utvecklar företaget, affären och dig själv. Entreprenörsakademien samlar kunskap, engagemang och idéer där du aktivt utvecklar förmågor och skapar riktning för att ta dig själv, företaget och din omvärld till nya nivåer. Med inspiration, workshopar och nätverk bygger vi tillsammans nya färdigheter och ökat medvetande.

 

Entreprenörsakademien löper över ett helt år där vi ses vid fem tillfällen för att få nya insikter och arbeta tillsammans. Dessutom finns en digital plattform fullpackad med mer kunskap och möjlighet till samskapande.

 

Entreprenörsakademien riktar sig till dig som driver ett litet eller medelstort företag i Skåne. Du behöver en nyfikenhet och önskan att lära med andra. Ansök idag på bit.ly/entreprenörsakademien - OBS! Begränsat antal platser.

 

Entreprenörsakademien drivs av Nyföretagarcenter Syd tillsammans med våra partners.

 

Hjärtligt välkommen!

Entreprenörsakademien 2023 startar i slutet av mars – ansök redan idag om en platsTeman och datum

Teman och datum för de fysiska träffarna

Se kalendariet för aktuella datum och teman

De fysiska träffarna hålls på olika orter. Schemat är detsamma –
 - samling och en bit mat 16-16.30,
 - inspirationsföreläsning 16.30-17,
 - workshop 17-17.30.
Vid de fysiska träffarna bjuds även andra företagare in och det ges även utrymme för mingel och nätverkande.


Digital plattform

Varmt välkommen att ansöka om en plats!

Alla inspirationsföreläsningar spelas in och läggs upp i lärplattformen så att du och de andra deltagarna kan fortsätta samtalet efteråt. I lärplattformen finns även andra föreläsningar och material som hjälper dig framåt i ditt företagande.


Gå tillbaka till kalendariet.