Hållbart hästföretagande

Stor inspirationsdag & utvecklingsprogram

Självledarskap, ledarskap och entreprenörskap är möjligheter för att skapa en hållbar framtid på alla plan - som person, som organisation och som samhälle. Du får verktyg, modeller och träning i att se och skapa helheter i alla delar av livet! 


Stor Inspirationsdag

 

1:e september kl 9-16 

Den 1/9 bjuder vi in dig till en heldag kring självledarskap och entreprenörskap. Det blir

inspirerande föreläsningar, livecoachning och panelsamtal om ledarskap, företagande, hållbarhet och medvetna val!                       

 

Ingen föranmälan krävs - alla hjärtligt välkomna!

Stora Ridhuset Flyinge 9-16 (lunchpaus 12-13)

 


 Du kommer under inspirationsdagen få erbjudande att gå hela utvecklingsprogrammet - men du kan redan nu ansöka till en plats i programmet (obs - begränsat antal platser) Utvecklingsprogram

För dig som är ung entreprenör inom hästnäringen

Du erbjuds ett kraftfullt utvecklingsprogram med både onlinematerial, inspirationsdag och två heldagsworkshopar. Workshoparna hålls i Flyinge i Skåne. 

Programmet är kostnadsfritt
- ansök om en plats idag!
(obs begr antal platser).

 

Onlineutbildning - Självledarskap & entreprenörskap

 

Programmet är baserat på Medvetna val och de Globala målen och i programmet får du verktyg och modeller för att kunna se och arbeta med helheter.

Utbildare: Stellan Nordahl, Janeth Andersson, Alexandra Skoglund och Hanna Svensson.

 

18/9 - Workshop Hållbar företagare

I denna heldagsworkshop får du möjlighet att ställa dig de grundläggande frågorna för vad du vill i ditt liv - vad är ditt syfte och hur vill du leva ditt liv? Dessa kopplas via modellen Ikigai till ditt entreprenörskap och din affärsmodell.

Workshopledare: Alexandra Skoglund

 

2/10 - Workshop Hållbart företagande

Heldagsworkshop kring entreprenörskap och hållbart företagande. Du får med hjälp av Kravallapemodellen ta dig an din affärsmodell och entreprenörsplan.

Workshopledare: Hanna Svensson

 

Programmet medfinansieras av Europeiska jordbruksfonden  för landsbyggdsutveckling genom Leader Lundaland - Hållbar Växtkraft Häst Lundaland.

Utvecklingsprogrammet är en del av Sommarliv - ungt entreprenörskap i Skåne och har tagits fram av Kravallapa AB och Stiftelsen Nyföretagarcenter Syd.

 

Programmet är kostnadsfritt för dig som deltagare och tillhandahålls i samarbete med Flyinge, Kävlinge kommun och Horse Hub.

Obs begränsat antal platser!

 

Ansök om en plats redan idag!


     


Gå tillbaka till kalendariet.